Hjälp mig nu!!!!

Nu får ni hjälpa mig och kommentera vad ni tycker... Vill ha lite förändring... Tror jag? Ska jag fortsätta ha ljust hår eller vad tror ni om brunt? Med lugg kanske? Åh, kan inte bestämma mig...
Hjälp mig, vad tycker ni???


Long time, no see...

Hua, hejsan...
Länge sen jag skrev nu, pga mycket att göra blandat med tappad lust :/
Julen har iaf bara varit bra hos oss med övernattande gäster och ganska lugnt.. I veckan har barnen varit lediga förutom idag då jag jobbar och nästa vecka är det bara dagis på måndag.
Nyår blir lugnt det med.
Lägger in en bild från imorse på mina älsklingar och Hannes är nyfriserad, vi tog fram trimmern igårkväll för nu var det för långt ;)


Julbord

Ja julbord med jobbet idag blir det... Å min bil är hemma igen :D Yeey, den stod så fint hemma i onsdags efter att jag och Isabelle kom hem från tandläkaren, där det gick jättebra och hon hade jättefina tänder :) Här kommer en bild på min tröttfis igårkväll som vägrade sova ;)


Jobbsöndag

Söndag den tredje advent.. Å jag jobbar.. Igår var vi på kalas igen, denna gång på Öland och firade freddes lillasyster som fyller år i veckan. Var också en tripp lite längre upp på Öland och hämtade en liten sak :) Nähä, snart dags att laga mat här.. Ha det fint alla :)


Redan lördag...

Här går dagarna fort.. Hjälpte som sagt Linda att flytta i torsdags... Så mkt jag kunde innan jag skulle hämta kidsen. Igår var vi lediga alla fyra här hemma så det blev en runda till Maxi och handla lite sen kom Linda och barnen på kvällen på lite kaffe och pepparkakor... Idag gick jag och Hannes upp ca 7.30 och nu sitter han och äter puffar med mjölk för fullt, Isabelle har redan varit uppe och ätit och smitit in på sitt rum igen... Lillis ska få sig ett bad när han är klar med frukosten för det är mjölk överallt :P Det blir en runda till Blomsterlandet och handla nåt fint till min farmor och farfar innan vi åker dit på kalas... Och sen ska ju tomten va där idag med ;) Får se hur Hannes reagerar :P Blir någon fin blomma med ett par trisslotter till dom tror jag, det uppskattar dom och de brukar inte vilja ha något... Men något ska det ju va iaf... Haha, Nu sitter Hannes och räknar puffarna.. Åtta, åtta, åtta... Haha sötnöt ;) Han snappar upp mkt från syrran nu för tiden, brukar sitta och lyssna på henne när hon gör sina läxor :P Nä, dags att sätta fisen i badet sen är det min tur att duscha när bejbi kommer upp från sin sovmorgon.. Puss

RSS 2.0