Effektiv dag

Idag har vi rensat nästan hela Isabelles garderob, bara strumpor och trosor kvar.. Hon har varit så duktig! Sen blev det en sväng till apoteket å köpa panodil till henne, hon har varit lite febrig ett par dagar men nu verkar det bli bra igen, hoppas det inte blir nåt mer nu innan hon ska ta sin spruta nästa vecka.

Vi har packat en del med, känns bra. Får fortsätta med det på onsdag när jag e ledig, då blir det att ringa runt till el och - tv bolag osv för att byta adress med.

Kvällen blev mys med gott till bolibompa och en trött prinsessa i knät :) Så mysigt!!

Nu blir det en film på tv sen sova :)


Kram alla

Varför ska folk lägga sig i hela tiden???

Ja, om allt verkar det som...
Hur jag ska vara som gravid, vad jag ska och inte ska äta, göra och inte göra, jobba lr inte jobba... ALLT!!! Blir så trött på allt tjafs.. Jag är den jag är vare sig jag är gravid eller inte och gör vad jag vill!!! Jag äter det jag mår bra av och jobbar om jag vill..Jag tycker om att jobba och skulle det bli för tungt så känner jag det själv, det är det ingen annan som gör åt mig tack. Än så länge klarar jag mitt jobb utmärkt och tänker fortsätta med det. Planerar att kanske gå hem en månad innan BF pga att vi alla i familjen är för tidigt födda och så kan ske även denna gång. Hur fint skulle det vara om det blir tidigt denna gången me och man sitter på jobbet och inte hinner ringa in någon annan.
Sen vet jag att det kommer komma folk som har synpunkter på hur jag ska uppfostra/ uppfostrar mina barn men snälla lägga ner. Jag/Vi vet bäst själva hur vi ska göra det :)

Och NEJ, jag ska INTE amma om ni nu undrar det. Jag behöver inte förklara varför men det är inte pga att jag inte vill, hade jag inte haft problem med det hade jag gärna gjort det.

Jag har fött och uppfostrat en underbar dotter som jag älskar mest av allt och jag klarar ett barn till ska ni se. Nu känns det så rätt också :) Vi har det underbart i vår familj och jag är så lycklig!!

Idag var jag och busan och hämtade Linda och Felicia, vi tog en runda på Maxi sen hem till dom och fikade och tjejerna fick leka lite... Åter hemma har vi packat en del och ätit middag och min älskling har lagat min bil :)

Gick till affären och när jag kom tillbaka så höll Fredde och Isabelle på att möblera om lite och busa för fullt. Nu blir det lite film och sen sova..

God natt alla

RSS 2.0